Kotivinkki

Pähkinävaahto

0
0

Pähkinävaahto

Herkullinen pähkinävaahto on helppo ja nopea jälkiruoka. Tarjoile pähkinävaahtoa kerroksittain marjojen ja hedelmien kanssa.
Teksti Natalia Rehbinder
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 2 dlcashewpähkinöitä
  • 1 rklvaniljasokeria
  • hunajaa
  • 2 dlvettä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Pähkinöihin on helppo koukuttua. Niillä saa helposti makua ja rakennetta salaatteihin, wokkeihin ja erilaisiin paistoksiin. Aamiaisella ne maistuvat jogurtin ja marjojen kanssa, ja leipään nillä saa maukasta purupintaa. Pähkinät sopivat myös herkutte­luun ja juustotarjottimelle. Sokerin kanssa paahdetut pähkinät maustavat jäätelön, ja pähkinävaahdosta saat suussa sulavan lisän marjoille ja hedelmille.

Tee näin:

Mittaa cashewpähkinät blenderiin ja aja hienoksi.

Lisää vaniljasokeri, loraus huna­jaa ja vähitellen noin 2 dl vettä, kunnes vaahto on sopivan pak­suista.

Lusikoi kerroksittain esimerkiksi omenasoseen kanssa ja ripottele päälle kanelia.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä