Kotivinkki

Pähkinäkuskus ja halloumijuusto

0
0

Pähkinäkuskus ja halloumijuusto

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 3 dltäysjyväkuskusia
  • 200 ghalloumijuustoa
  • 100 gpähkinä-sekoitusta
  • ½ tlsuolaa
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • 2 rklöljyä
  • ½sitruunan mehu
  • paribasilikan oksaa
  • 1 prkananaspaloja
  • öljyä paistamiseen

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Valmista kuskus pakkauksen ohjeen mukaisesti.

2. Lisää kuskusiin pähkinä-sekoitus, suola, hunaja, öljy, sitruunamehu ja silputtu basilika.

3. Huuhdo ja kuivaa halloumijuusto ja paloittele se.

4. Kuumenna öljy pannulla ja paista halloumipalat molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Lisää pannulle ananaspalat ja paahda niitä hetki. Tarjoile kuskus paistettujen halloumipalojen ja ananaksen kanssa.

Vinkki!

Jos kuskus tuntuu kuivalta, lisää siihen ananasten säilöntälientä ja öljyä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä