Pähkinäiset mantelipallot

30 min
0
0

Pähkinäiset mantelipallot

GL
KA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (25 kpl)

  • 600 gmantelimassaa
  • 6 kplsuklaakonvehteja (Da capo)
  • 200 gtummaa suklaata

Koristeluun

  • 1/2 dlsaksanpähkinöitä (rouhittuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Muotoile mantelimassasta pieniä palloja.
Leikkaa suklaakonvehdit neljään osaan ja paina pieni pala suklaata mantelipallon sisälle.
Paahda pähkinärouhetta kuivalla pannulla, kunnes se muuttuu kullanruskeaksi. Kumoa rouhe kulhoon.
Sulata suklaa vesihauteessa. Kiinnitä mantelipallo puiseen grillitikkuun ja upota se ensiksi sulaan suklaaseen ja sitten pähkinärouheeseen.
Nosta pallot jähmettymään leivinpaperin päälle. Säilytä viileässä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä