Maku

Pähkinäiset homejuustopalat

1 h 35 min
MU
5
0

Voitaikinalevyt saavat ylleen omenahilloa, sinihomejuustoa ja pähkinöitä. Pähkinäiset homejuustopalat maistuvat niin vaalean kuin tumman glögin kera!
Tulosta
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Tuomas Kolehmainen

Ainekset (18 kpl)

  • 500 gvoitaikinaa (levyinä)
  • 1 dlhedelmähilloa (omena)
  • 150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
  • 1 dlhasselpähkinöitä (rouhittuna)

Tee näin

1 h 35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN1 h 25 min

Levitä jäiset voitaikinalevyt pellille sulamaan noin tunniksi.

Sivele taikinapalat kevyesti omenahillolla. Ripottele päälle sinihomejuustomuruja sekä pähkinärouhetta.

Ajele taikinapyörällä tai pizzaleikkurilla taikina sopiviksi suupaloiksi ja paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 20–25 minuuttia.

Tarjoa pähkinäiset homejuustopalat haaleina glögin kanssa.

MITÄ PIDIT?
5