Maku

Pähkinäinen vihreä salaatti

20 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Timo Viljakainen, Margareta Nygård

Ainekset (8 annosta)

  • 1 kplparsakaalia
  • 1/4 tlsuolaa
  • 2 kpljääsalaattia ruukussa
  • 3/4 dlmaapähkinäöljyä
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Poista parsakaalin kanta ja paloittele kukinto. Keitä nuput puolikypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä nopeasti.

Silppua parsakaalit ja jääsalaatti. Sekoita salaatti juuri ennen tarjoamista ja mausta se pähkinäöljyllä, suolalla ja rouhitulla pippurilla. Pähkinäöljy antaa täyteläisen maun vihreälle salaatille.

MITÄ PIDIT?
0