Kotivinkki

Pähkinä-omenakakku – omppua kahdessa kerroksessa, päällä koreilemassa ja taikinassa mehevöittämässä

1 h 10 min
KA
3.33
0

Pähkinä-omenakakku on varteenotettava haastaja perinteiselle omenapiirakalle. Kokeile helppoa reseptiä ja ihastu omenaiseen herkkuun!
Tulosta
Kuvat Reetta Pasanen

Ainekset (1 kakku, noin 8 palaa )

  • 1 ½ dlomenaa pieneksi kuutioituna
  • (noin 2 pientä, kirpeähköä omenaa)
  • 200 ghuoneenlämpöistä voita
  • 2 dlfariinisokeria
  • 3kananmunaa
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria

Päälle

  • 2kirpeähköä pientä omenaa
  • 1 rklsokeria
  • ½ tlkanelia
  • 1 dlpähkinöitä

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN50 min
MITÄ PIDIT?
3.33