Maku

Pähkinä-juustopallot

1 h 20 min
4
0

Pähkinä-juustopallot

Pähkinä-juustopallot ovat hauskoja, pieniä suolapaloja. Tarjoa ne juustolautasella keksien, juustojen, viikunahillon ja päärynälohkojen kanssa.   
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 170 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • 1 1/2 dlparmesaanijuustoa (raasteena)
  • 100 gtuorejuustoa (maustamatonta)
  • 25 gvoita (sulatettuna)
  • 2 rkltuoretta basilikaa (silputtuna)

Pinnalle

  • 1 1/2 dlhasselpähkinöitä (rouhittuna)
  • 1/2 rklsoijakastiketta

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Mittaa kaikki juustopallojen aineet kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Nosta kulho jääkaappiin ja anna massan jähmettyä tunnin ajan.

Paahda sillä välin hasselpähkinärouhe pannulla. Lisää lopuksi soijakastike ja kääntele, kunnes neste on haihtunut.

Ota juustomassasta teelusikalla nokareita ja muotoile nokareet palloiksi. Kieritä juustopallot jäähtyneessä pähkinärouheessa ja nosta rasiaan.

Säilytä juustopallot jääkaapissa ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä