Maku

Pähkinä-juustopallot

1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Pähkinä-juustopallot ovat hauskoja, pieniä suolapaloja. Tarjoa ne juustolautasella keksien, juustojen, viikunahillon ja päärynälohkojen kanssa.   
4
0
Julkaistu: 29.3.2009


Ainekset (20 kpl)

  • 170 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • 1 1/2 dlparmesaanijuustoa (raasteena)
  • 100 gtuorejuustoa (maustamatonta)
  • 25 gvoita (sulatettuna)
  • 2 rkltuoretta basilikaa (silputtuna)

Pinnalle

  • 1 1/2 dlhasselpähkinöitä (rouhittuna)
  • 1/2 rklsoijakastiketta
Tulosta

Mittaa kaikki juustopallojen aineet kapeaan kulhoon ja soseuta tasaiseksi massaksi. Nosta kulho jääkaappiin ja anna massan jähmettyä tunnin ajan.

Paahda sillä välin hasselpähkinärouhe pannulla. Lisää lopuksi soijakastike ja kääntele, kunnes neste on haihtunut.

Ota juustomassasta teelusikalla nokareita ja muotoile nokareet palloiksi. Kieritä juustopallot jäähtyneessä pähkinärouheessa ja nosta rasiaan.

Säilytä juustopallot jääkaapissa ennen tarjoilua.

Kommentoi »