Kotivinkki

Pähkinä-banaanikakku

{
Aktiivinen
Passiivinen
2.8
2
Julkaistu: 24.9.2010


Ainekset

  • 100 gmargariinia
  • 3 dlsokeria
  • 2luomukananmunaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlsoodaa
  • ½ tlneilikkaa
  • ½ tlkardemummaa
  • ½ tlinkivääriä
  • 1 tlkanelia
Tulosta

1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon koko ajan vatkaten.

2. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, mausteet ja hasselpähkinärouhe. Lisää jauhoseos munavaahtoon.

3. Soseuta banaanit haarukalla. Lisää banaanit ja appelsiinimehu taikinaan.

4. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan.

5. Paista kakkua uunin keskiritilätasolla 150 asteessa tunnin ajan tai kunnes se on kypsä.

6. Jäähdytä kakku ja kumoa se alustalle. Koristele kakku halutessasi helminonparelleilla. Liimaa ne kakkuun sokerikuorrutteella.

2 kommenttia