Kotivinkki

Pähkinä-banaanikakku

2
0

Pähkinä-banaanikakku

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 100 gmargariinia
  • 3 dlsokeria
  • 2luomukananmunaa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 tlsoodaa
  • ½ tlneilikkaa
  • ½ tlkardemummaa
  • ½ tlinkivääriä
  • 1 tlkanelia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vaahtoon koko ajan vatkaten.

2. Sekoita vehnäjauhoihin sooda, mausteet ja hasselpähkinärouhe. Lisää jauhoseos munavaahtoon.

3. Soseuta banaanit haarukalla. Lisää banaanit ja appelsiinimehu taikinaan.

4. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan.

5. Paista kakkua uunin keskiritilätasolla 150 asteessa tunnin ajan tai kunnes se on kypsä.

6. Jäähdytä kakku ja kumoa se alustalle. Koristele kakku halutessasi helminonparelleilla. Liimaa ne kakkuun sokerikuorrutteella.

MITÄ PIDIT?
2
Katso myös nämä