Kotivinkki

Pad Thai kasviksista

15 min
0
0

Pad Thai kasviksista

Tämä ruoka valmistuu vartissa ja kauden kasviksista! Pad thai kasviksista tuo tuulahduksen Thaimaasta.
Teksti Kaisa Nieminen
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 pktriisinuudeleita (250 g)
  • 1kesäkurpitsa
  • 1punainen paprika
  • 1sipuli
  • 2porkkanaa
  • 2 rklöljyä
  • 1kananmuna
  • 1 dlsuolapähkinöitä
  • 1 dlyrttejä (basilikaa ja korianteria)

Kastike

  • 3 rklkalakastiketta
  • 3 rkltummaa sokeria
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 rklsoijaa
  • 1 tlchilitahnaa
  • (Sambal oelek)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Pane nuudelit kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä. Anna seistä noin 3 minuuttia, valuta, huuhtele kylmällä vedellä ja laita sivuun.

2. Tee sitten kastike. Laita kaikki kastikkeen ainekset purkkiin, sulje kansi ja ravista.

3. Suikaloi kesäkurpitsa, paprika, sipuli ja porkkanat. Kuumenna pannu ja kuullota kasviksia öljyssä pari minuuttia. Laita sivuun.

4. Lämmitä toinen pannu ja kuullota nuudeleita öljyssä pari minuuttia. Kaada kastike joukkoon ja lämmitä niin, että se paksunee ja sekoittuu nuudeleihin.

5. Tee nuudeleihin kolo ja riko muna keskelle. Anna olla noin 30 sekuntia, sekoita. Lisää kasvikset ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi pähkinät ja hienonnetut yrtit.

Suosittelemme myös näitä:

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä