Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää muna edelleen vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan yhdessä rahkan kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile taikinasta ruokalusikalla soikeita nokareita leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä kohoamisvaraa.
Paista pohjia 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Jäähdytä.
Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja sekoittamalla joukkoon muut ainekset.
Valmista kuorrute sekoittamalla tomusokeri ja valkuainen keskenään tahnaksi. Värjää kuorrute haluamallasi elintarvikevärillä. Annostele kuorrute pursotuspussiin.
Koristele puolet leivospohjista joulupipareiden tapaan: pursota kuvioita kuorrutteella ja viimeistele erilaisilla koristerakeilla.
Täytä pohjat valmistamallasi täytteellä.
Tarjoa whoopiet pääsiäisenä.