3(6)
Karitsan parikyljykset
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
20 min
Pääsiäisenä herkutellaan lampaalla. Jos etsit vaihtelua paistille, niin parikyljykset raikkaan sitruunakastikkeen kera on jo askel kesään.
15.3.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
8 karitsan parikyljystä
1 rklrypsi- tai oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
Sitruuna-kapriskastike
2 valkosipulinkynttä
1 dllehtipersiljaa
1sitruuna
1 dl oliiviöljyä
2anjovista
1 rklkapriksia

Kyljykset:

  1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista. Suolaa ja pippuroi lihat.
  2. Paista kyljyksiä kuumalla pannulla tilkassä öljyä noin kaksi minuuttia per puoli ja anna vetäytyä kuusi minuuttia.
  3. Tarjoa kyljykset sitruuna-kapriskastikkeen ja voissa paistettujen ruusukaalien kera.

Sitruuna-kapriskastike:

  1. Silppua valkosipuli, persilja ja raasta sitruunankuori.
  2. Lisää öljy ja anjovikset kattilaan ja anna kiehahtaa.
  3. Nosta kattila pois liedeltä.
  4. Lisää sekaan sitruunankuori, persiljasilppu, valkosipuli ja kaprikset. Sekoita.
  5. Lisää viimeisenä sekaan puolen sitruunan mehu.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo