Maku

Pääsiäinen: Karitsan Parikyljykset

5
0

Pääsiäinen: Karitsan Parikyljykset

Pääsiäisenä herkutellaan lampaalla. Jos etsit vaihtelua paistille, niin parikyljykset raikkaan sitruunakastikkeen kera on jo askel kesään.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 8 kplKaritsan parikyljys
  • 1 dloliiviöljyä
  • 1 kplsitruuna
  • 1 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 kplanjovista
  • 1 rklkapriksia

Lisäksi

  • suola ja mustapippuri oman maun mukaan

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kyljykset:

Ota lihat huoneenlämpöön n.tunti ennen paistamista ja suolaa sekä pippuroi ne

Paista kyljyksiä kuumalla pannulla tilkassä öljyä n.2min per puoli ja anna vetäytyä 6min

Tarjoa kyljykset sitruuna-kapriskastikkeen ja voissa paistettujen ruusukaalien kera

Sitruuna- Kapriskastike:

Silppua valkosipuli persilja ja raasta sitruunankuori

Lisää öljy ja anjovikset kattilaan ja anna kiehahtaa

Nosta kattila pois liedeltä

Lisää sekaan sitruunankuori, persiljasilppu ja valkosipuli. Sekoita.

Lisää viimeisenä sekaan ½sitruunan mehu

tarjoa heti

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä