Maku

Päärynäinen pippurijuustopossu

55 min
0
1

Päärynäinen pippurijuustopossu

Rypsipossu saa seurakseen herkullista päärynää sekä pippurijuustoa.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 3 kplHK Rypsiporsas fileepihviä, maustamaton
  • 3 kplpäärynää (säilyke) (puolikkaita)
  • 50 gmustapekkajuustoa
  • 3 rklCreme Bonjour tuorejuustoa (ruohosipuli)
  • 0,5 dlpäärynää (säilyke) (lientä)
  • 1 dlruokakermaa
  • suolaa

Tee näin

55 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN45 min

Ruskista rypsiporsaan fileepihvit ja ripottele pinnalle vähän suolaa ruskistettaessa. 

Nosta pihvit uunivuokaan. Laita päälle säilykepäärynöiden puolikkaat. 

Murustele mustapekkajuustoa sekaan. Lusikoi päälle Creme Bonjour -tuorejuustoa. 

Kaada päärynöiden liemi vuokaan ja lisää kerma. Ripottele vielä viimeiseksi vähän suolaa. 

Paista 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä