Maku

Päärynähillo sahramilla

50 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Ihanan erilainen hillo, joka sopii niin kääretortun väliin kuin lusikkaleipiinkin. Mainio jouluinen lahjaidea sille, jolla on jo kaikkea.
KA
VE
MU
MA
LA
GL
0
0
Julkaistu: 4.10.2015


Reseptin ainekset (1 annosta)

  • 4 lpäärynää (lohkottuna)
  • 1 dlvettä
  • 1 kghillosokeria
  • 5 gsahramia
Tulosta

Päärynähillo sahramilla – ohje:

Pese päärynät hyvin. Lohko ne kuorineen pieniksi paloiksi ja laita isoon kattilaan, kaada pohjalle vesi ja kuumenna.

Lisää hillosokeri hyvin sekoittaen, anna kiehua hiljalleen poreillen parisenkymmentä minuuttia. Sekoita välillä.

Lisää loppuvaiheessa sahrami, sekoita hyvin.

Survo päärynäseos sauvasekoittimella sileäksi massaksi.

Säilö hillopurkkeihin tai pakastetaan.

Kommentoi »