0(0)
Päärynähillo sahramilla
Kasvis
Vegaaninen
Munaton
Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Ihanan erilainen hillo, joka sopii niin kääretortun väliin kuin lusikkaleipiinkin. Mainio jouluinen lahjaidea sille, jolla on jo kaikkea.
Reseptin ainekset
1 annosta
4 lpäärynää (lohkottuna)
1 dlvettä
1 kghillosokeria
5 gsahramia

Päärynähillo sahramilla – ohje:

Pese päärynät hyvin. Lohko ne kuorineen pieniksi paloiksi ja laita isoon kattilaan, kaada pohjalle vesi ja kuumenna.

Lisää hillosokeri hyvin sekoittaen, anna kiehua hiljalleen poreillen parisenkymmentä minuuttia. Sekoita välillä.

Lisää loppuvaiheessa sahrami, sekoita hyvin.

Survo päärynäseos sauvasekoittimella sileäksi massaksi.

Säilö hillopurkkeihin tai pakastetaan.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.