Kotivinkki

Päärynä-vuohenjuustoneliöt

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0


Ainekset

  • 500 glehtitaikinaa
  • 200 gvuohenmaitojuustoa
  • 2päärynää
  • ½ dlpinjansiemeniä
  • roseepippureita
  • luomukananmuna voiteluun
Tulosta

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi.

2. Huuhdo päärynät ja viipaloi ne. Viipaloi myös vuohenmaitojuusto.

3. Painele taikinaneliöiden keskelle vuorotellen päärynä- ja juustoviipaleita. Ripottele päälle pinjansiemeniä ja roseepippuria.

4. Voitele neliöt kananmunalla ja paista niitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »