Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja oliiviöljy. Alusta jauhoja taikinaan, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota vähintään puoli tuntia.
Nosta pizzakivi tai uunipelti kylmään uuniin. Pane uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
Valmista vaalea pizzakastike sekoittamalla ricottajuustoon parmesaaniraaste.
Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa muutama minuutti. Vaivaa tarvittaessa joukkoon lisää jauhoja.
Jaa taikina 3–4 osaan ja kauli jauhoteutulla pöydällä pizzapohjiksi. Nosta ne yksi kerrallaan kuumalle pizzakivelle tai uunipellille.
Levitä pizzapohjille vaalea pizzakastiketta ja pirskottele päälle oliiviöljyä. Levitä päälle revitty mozzarella. Asettele päälle päärynälohkoja ja murusteltua sinihomejuustoa. Rouhi hiukan pähkinöitä ja ripottele pizzojen päälle.
Paista pizzoja kuumennetulla pizzakivellä tai uunipellillä 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Lisää salvianlehdet pizzan päälle juuri ennen ruokailua.