Maku

Paahtopaistinachot ja piparjuurikastike

{
Aktiivinen
Passiivinen
Sulata uunissa nachojen päälle reilusti juustoa. Kasaa rapeiden nachojen päälle paahtopaistisiivuja, piparjuurikastiketta ja tuoretta korianteria. Ja sitten vaan napostelemaan!
0
0
Julkaistu 27.4.2016


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 200 gnachoja
  • 100 gjuustoraastetta
  • 150 gnaudan paahtopaistia (leikkele)
  • tuoretta korianteria

Piparjuurikastike

  • 200 gcreme fraichea
  • 2 rklpiparjuuritahnaa
  • ruohosipulia
Tulosta

Kasaa isoon uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille nachoja. Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista nachoja uunissa 200 asteessa reilu viisi minuuttia kunnes juusto kuplii.

Sekoita ranskankerman joukkoon piparjuuritahnaa ja hienonnettua ruohosipulia.

Kasaa nachojen päälle ohueksi viipaloitua paahtopaistia. Lusikoi mukaan piparjuurikastiketta. Ripottele päälle reippaasti tuoretta korianteria.

Kommentoi »