0(0)
Paahtopaistinachot ja piparjuurikastike
Sulata uunissa nachojen päälle reilusti juustoa. Kasaa rapeiden nachojen päälle paahtopaistisiivuja, piparjuurikastiketta ja tuoretta korianteria. Ja sitten vaan napostelemaan!
27.4.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
200 gnachoja
100 gjuustoraastetta
150 gnaudan paahtopaistia (leikkele)
tuoretta korianteria
Piparjuurikastike
200 gcreme fraichea
2 rklpiparjuuritahnaa
ruohosipulia

Kasaa isoon uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille nachoja. Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista nachoja uunissa 200 asteessa reilu viisi minuuttia kunnes juusto kuplii.

Sekoita ranskankerman joukkoon piparjuuritahnaa ja hienonnettua ruohosipulia.

Kasaa nachojen päälle ohueksi viipaloitua paahtopaistia. Lusikoi mukaan piparjuurikastiketta. Ripottele päälle reippaasti tuoretta korianteria.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo