0(0)
Yksinkertainen niksi tekee veriappelsiineista tavallistakin herkullisempia – paahda ihana herkku aamupalalle!
gluteeniton
maidoton
munaton
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Moni voisi syödä veriappelsiineja sellaisenaan vaikka kuinka paljon, niin ihania ne ovat. Kokeile seuraavaksi puolittaa hedelmät, maustaa hunajalla ja rosmariinilla sekä paahtaa uunissa. Täydellistä aamupalapöydässä!
Julkaistu 21.2.2023
Maku
Reseptin ainekset 6 annosta
3veriappelsiinia
4 rkljuoksevaa hunajaa tai akaasiahunajaa
1 rklrosmariinia hienonnettuna

Paahdetut veriappelsiinit – ohje:

  1. Halkaise veriappelsiinit ja laita puolikkaat uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille.
  2. Valuta päälle hunajaa ja ripottele rosmariinia.
  3. Paahda veriappelsiineja uunissa grillivastuksen alla 250 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.
  4. Tarjoa paahdetut veriappelsiinit sellaisenaan tai esimerkiksi jogurtin ja myslin kera.

Vinkki!

Helpota syömistä irrottamalla hedelmäliha kuoresta ennen paistoa. Leikkaa pienellä terävällä veitsellä hedelmäpuolikkaan sisäpuolelta kalvojen välistä niin, että hedelmäliha on irrallaan, mutta lohkot jäävät paikoilleen kuoreen.

Kommentoi »