Paahdetut terttutomaatit – valmista yksinkertainen mutta huippuherkullinen lisuke yhden vuoan taktiikalla
35 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
20 minPaahdetut terttutomaatit eivät kaipaa mausteeksi kuin timjamia, suolaa ja pippuria. Lisää tomaattien seuraksi fetaa, ja täydellinen lisuke valmistuu näppärästi yhdessä ja samassa vuoassa.
GL
MU
KA
SO
3.2
Kuvat
Julkaistu 2.4.2020

Paahdetut terttutomaatit – valmista yksinkertainen mutta huippuherkullinen lisuke yhden vuoan taktiikalla
Reseptin ainekset (5 annosta)
- 1 kgerikokoisia terttutomaatteja
- 1 pkt (200 g)fetajuustoa
- 1–2kokonaista valkosipulia
- ½ rkutimjamia
- ½ dloliiviöljyä
- 1 tlsormisuolaa
- ½ tlmustapippuria
Paahdetut terttutomaatit valmistetaan näin:
- Nosta tomaatit terttuineen uunivuokaan. Murustele joukkoon feta isohkoina paloina. Puolita valkosipulit ja nosta vuokaan yhdessä timjaminoksien kanssa. Pirskottele päälle öljyä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.