Paahdetut terttutomaatit – valmista yksinkertainen mutta huippuherkullinen lisuke yhden vuoan taktiikalla

35 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen20 min
Paahdetut terttutomaatit eivät kaipaa mausteeksi kuin timjamia, suolaa ja pippuria. Lisää tomaattien seuraksi fetaa, ja täydellinen lisuke valmistuu näppärästi yhdessä ja samassa vuoassa.
GL
MU
KA
SO
3.2
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (5 annosta)

  • 1 kgerikokoisia terttutomaatteja
  • 1 pkt (200 g)fetajuustoa
  • 1–2kokonaista valkosipulia
  • ½ rkutimjamia
  • ½ dloliiviöljyä
  • 1 tlsormisuolaa
  • ½ tlmustapippuria
Tulosta

Paahdetut terttutomaatit valmistetaan näin:

  1. Nosta tomaatit terttuineen uunivuokaan. Murustele joukkoon feta isohkoina paloina. Puolita valkosipulit ja nosta vuokaan yhdessä timjaminoksien kanssa. Pirskottele päälle öljyä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
MITÄ PIDIT?
3.2
Kommentoi »