Kotivinkki

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

20 min
0
0

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

Parsa on kevään vihreä herkku. Vuohenjuustolla ja pinjansiemenillä kuorrutetut parsat sopivat niin alkupalaksi kuin muiden ruokien oheen lisukkeeksi.
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gvihreää parsaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ripaussuolaa
  • mustapippuria

Pinnalle:

  • 100 gvuohenjuustoa
  • 1-2 rklpinjansiemeniä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

1. Jos vihreät parsat ovat paksuja, kuori ne nupusta alaspäin mahdollisimman ohuelti. Leikkaa tyvestä noin 2 cm:n pala puumaista vartta pois.

2. Levitä parsat uunipellille leivinpaperin päälle tai matalaan vuokaan. Pirskota päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Paahda parsoja 225-asteisen uunin keskitasolla noin viisi minuuttia. Revi päälle vuohenjuustoa
ja ripottele lisäksi pinjansiemeniä. Jatka paistamista vielä noin 3–5 minuuttia. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä