Kotivinkki

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

20 min
0
0

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

GL
KA
MU
0
0
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos
Parsa on kevään vihreä herkku. Vuohenjuustolla ja pinjansiemenillä kuorrutetut parsat sopivat niin alkupalaksi kuin muiden ruokien oheen lisukkeeksi.

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gvihreää parsaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • ripaussuolaa
  • mustapippuria

Pinnalle:

  • 100 gvuohenjuustoa
  • 1-2 rklpinjansiemeniä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Paahdetut parsat vuohenjuustolla

Jos vihreät parsat ovat paksuja, kuori ne nupusta alaspäin mahdollisimman ohuelti. Leikkaa tyvestä noin 2 cm:n pala puumaista vartta pois.

Levitä parsat uunipellille leivinpaperin päälle tai matalaan vuokaan. Pirskota päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda parsoja 225-asteisen uunin keskitasolla noin viisi minuuttia. Revi päälle vuohenjuustoa
ja ripottele lisäksi pinjansiemeniä. Jatka paistamista vielä noin 3–5 minuuttia. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
0