Kotivinkki

Paahdetut lohimedaljongit

0
0

Paahdetut lohimedaljongit

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 palaa)

  • karkeaa tai sormisuolaa
  • 4lohimedaljonkia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuumenna pinnoitettu pannu kuumaksi ja lisää suola pannulle. Anna suolan kuumeta hetki ja lisää medaljongit pannulle.

2. Kypsennä kalapaloja molemmin puolin noin viiden minuutin ajan. Pannu saa olla koko ajan kuuma.

3. Rapsuttele tarvittaessa liika suola pois kalojen päältä.

4. Tarjoa kalat raikkaan salaatin kanssa.
 

Vinkki!

Medaljongit saat leikattua seuraavasti. Leikkaa lohifileestä neljä noin neljän senttimetrin viipaletta. Leikkaa kalapalojen keskeltä viilto nahkaan saakka. Taita nahkapuolet vastakkain.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä