Maku

Paahdetut kesäkasvikset

1 h 15 min
GL
KA
LA
MA
MU
5
0

Uunissa paahdetut kesäkasvikset viimeistellään perunalastumuruilla, jotka antavat annokseen mukavaa suolaisuutta.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (10 annosta)

  • 2000 guutta perunaa (keittämiseen 5 l vettä ja 1 rkl suolaa)
  • 1000 gporkkanaa (uutta)
  • 600 gkesäkurpitsaa
  • 300 gkivettömiä oliiveja
  • 2 rkltuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 tlmerisuolaa (hiutaleita)
  • 1 1/2 dloliiviöljyä
  • 1 kplsitruunaa (luomu, kuoriraaste ja mehua 2 rkl)
  • 1 rklruokosokeria

Päälle

  • 3 dlperunalastuja

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN45 min
MITÄ PIDIT?
5