Maku

Paahdetut hasselpähkinät

20 min
0
0

Paahdetut hasselpähkinät

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 5 dlhasselpähkinöitä

Mausteseos

  • 2,5 rkljuoksevaa hunajaa
  • 1 tlinkivääriä jauhettuna (voit käyttää myös tuoretta inkivääriä raastettuna)
  • 1 tljauhettua korianteria
  • 1 tlchilijauhetta
  • 1,5 tlsormisuolaa
  • 0,5 tlmustaapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kaada pussillinen pähkinöitä leivnpaperin päälle ja paahda uunissa 10 minuuttia 200 asteessa. Varo etteivät ne pala!

Raasta pala inkivääriä, jos sinulla ei ole sitä jauheena. 

Sekoita pienessä kattilassa miedolla lämmöllä hunaja, raastettu inkivääri ja mausteet.

Nosta pähkinät uunista ja sekoita pähkinät mausteseokseen. 

Siirrä pähkinät uuniin vielä noin 5 minuutiksi. 

Nosta pähkinät jäähtymään ja sekoita niitä samalla kun ne jäähtyvät. 

Säilytä pähkinöitä tiiviisti suljetussa purkissa, niiden pitäisi säilyä noin kaksi viikkoa. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä