Kotivinkki

Paahdettua jääkellarin lohta ja sinappimajoneesia tillinäkkärillä

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat Kaisa Rautaheimo

Ainekset

Paahdettu jääkellarin lohi

  • 500 glohifileetä
  • 1 lvettä
  • 100 gmerisuolaa
  • 75 gsokeria
  • tillinoksia koristeluun

Tillinäkkäri

  • 2½ dlmaitoa
  • ¼ pkttuorehiivaa
  • 1 rklhunajaa
  • 250 gruisjauhoja
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 rklkuivattua tilliä
  • ½ rklsuolaa
  • ½ tlsoodaa
  • noin 1 dlseesaminsiemeniä

Sinappimajoneesi

  • 1kananmunaa
  • 3 dlrypsiöljyä
  • 1 tlkarkeaa dijon-sinappia
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1 tlsuolaa
  • hyppysellinen mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0