Paahdettu parmesaani-parsakaali

0
0

Paahdettu parmesaani-parsakaali

Parsakaali saa uunissa upean paahteisen maun! Lisää samalle pellille mausteista makkaraa ja pinjasiemeniä, ja raasta pinnalle parmesaania. Mutkaton ateria on valmis!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplparsakaali
  • 1 rkloliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 rklpinjansiemeniä
  • 4 kplmausteista makkaraa
  • 1 dlparmesaania (raastettuna)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Leikkaa parsakaali pituussuunnassa ohuiksi siivuiksi. Laita parsakaalipalat leivinpaperin päälle uunipellille. Lorauta päälle oliiviöljyä ja pyörittele kaalit kevyesti öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Paista parsakaaleja 200 asteessa uunin keskitasolla 15-20 minuuttia kunnes ne ovat saaneet paahteisen pinnan.

Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Paahda pinjansiemeniä pannulla pari minuuttia välillä sekoitellen. Ripottele pinjansiemenet paahdettujen parsakaalien päälle.

Leikkaa makkarat reiluiksi siivuiksi. Paista ne rapeiksi pannulla. Lisää parsakaalien joukkoon ja raasta pinnalle parmesaania.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä