Kotivinkki

Paahdettu juuriselleri

2 h 25 min
3
0

Paahdettu juuriselleri on huikea syyspöydän tarjottava. Vaikka vierastaisit sellerin makua, kokeile tätä, sillä paahtamalla juurisellerin maku muuttuu miedoksi ja pähkinäiseksi.
Tulosta
Kuvat Matilda Lindeblad

Ainekset (6–8 annosta)

  • 1iso juurisellerinmukula

Pähkinämuru

  • 50 ghasselpähkinöitä
  • 1lehtipersiljanippu
  • 1appelsiinin kuori
  • sormisuolaa

Voimajoneesi

  • 200 gvoita
  • 1 dlrypsi- tai muuta neutraalia öljyä
  • 3huoneenlämpöistä keltuaista
  • 1 tldijonsinappia
  • 2 tlappelsiinimehua
  • sormisuolaa
  • mustapippuria

Tee näin

2 h 25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
3