Kotivinkki

Paahda bataattiranskikset uunissa. Nämä herkut kuuluu syödä sormin!

40 min
5
0

Paahda bataattiranskikset uunissa. Nämä herkut kuuluu syödä sormin!

Bataattiranskikset valmistuvat superhelposti uunissa.Tarjoile katukojujen tyyliin rennoista annosmukeista.
Teksti Anna Wendt
Kuvat Lisa Björner/Idecor Images
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 3isoa bataattia
  • n. 2 rkloliiviöljyä
  • n. 1 tlsuolaa (sormi)
  • 1 ½ tlrouhittua mustapippuria
  • 1ruukku tuoretta korianteria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN35 min

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

2. Pese bataatit ja kuori ne halutessasi. Leikkaa ne noin 1 cm:n paksuiksi suikaleiksi. Levitä bataattiranskikset laakeaan vuokaan tai uunipellille. Valuta päälle öljyä. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.

3. Kypsennä bataattiranskikset uunin keskiosassa 25 minuuttia, kunnes bataatit ovat kauniin kullanruskeita.

4. Laita bataattiranskikset annoskulhoihin tai tarjoiluvadille. Silppua korianteri ja ripottele bataateille. Tarjoa heti.

Suosittelemme myös näitä

Bataatti-kikhernecurry

Bataattirieskat ja munavoi

Juurespiirakka ja pähkinäinen piirakkataikina

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä