4,8(9)
Paahda bataattiranskikset uunissa. Nämä herkut kuuluu syödä sormin!
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
40 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 35 min
Bataattiranskikset valmistuvat superhelposti uunissa.Tarjoile katukojujen tyyliin rennoista annosmukeista.
1.9.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
6 annosta
3isoa bataattia
n. 2 rkloliiviöljyä
n. 1 tlsuolaa (sormi)
1 ½ tlrouhittua mustapippuria
1ruukku tuoretta korianteria

Bataattiranskikset uunissa – ohje:

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Pese bataatit ja kuori ne halutessasi. Leikkaa ne noin 1 cm:n paksuiksi suikaleiksi. Levitä bataattiranskikset laakeaan vuokaan tai uunipellille. Valuta päälle öljyä. Ripottele pinnalle suola ja pippuri.
  3. Kypsennä bataattiranskikset uunin keskiosassa 25 minuuttia, kunnes bataatit ovat kauniin kullanruskeita.
  4. Laita bataattiranskikset annoskulhoihin tai tarjoiluvadille. Silppua korianteri ja ripottele bataateille. Tarjoa heti.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo