Maku

Osso buco Heikkilän tapaan

2 h 20 min
3.2
0

Osso buco Heikkilän tapaan

LA
MA
MU
0
3.2
Teksti Heikkilän tila
Kuvat Heikkilän tila
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gnaudanpotkaa
  • 3 rklvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 kplsipulia (silputtuna)
  • 2 kplporkkanaa (paloiteltuna)
  • 3 dllehtiselleriä (hienonnettuna)
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)
  • 2 tlsokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 2 dllihalientä
  • 2 dlkuivaa valkoviiniä

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Pyörittele potkapalat suolalla ja pippurilla maustetussa venhäjauhoissa. Ruskista lihat paistinpannulla öljyssä. Siirrä sivuun.

Kuullota kasviksia padassa öljyssä hetki. Lisää tomaattimurska, sokeri ja mausteet.

Lorauta viini pannulle, jolla paistoit lihat, näin saat pannulta lihan maut talteen. Kaada viini pataan, lisää myös muut nesteet. Siirrä lihat mukaan pataan. Hauduta osso bucoa 175-asteisessa uunissa kannen alla, kunnes liha irtoaa luista eli noin 2 tuntia. Tarkista osso bucon maku.

MITÄ PIDIT?
3.2
Katso myös nämä