Maku

Osso Bucco Bianco

4
2

Osso Bucco Bianco

Osso Bucco Bianco on vaatimaton mutta sitäkin herkullisempi pataruoka joka syntyy helposti ja hitaasti haudutellen.
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 0Osso buccoa
  • 2 rklvehnäjauhoja
  • 1 rklvoita
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 kplporkkanaa kuutioina
  • 2 kplvarsisellerin vartta
  • 1 kplsipuli
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 dlvalkoviiniä
  • 7 dlkanalientä
  • 2 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria myllystä
  • 1 kplrosmariini oksa
  • 1 kplsitruunan raastettu kuori
  • 1 dlpersiljaa silputtuna

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Tee potkakiekkoihin viiltoja jotta kalvot katkeaa ja lihat eivät “kuppiinnu”

Pyörittele lihat jauhoissa.

Ruskista lihat padan pohjalla voi-öljyseoksessa ja nosta sitten sivuun.

Lisää pataan öljyä ja freesaa porkkana,varsiselleri ja sipulit.

Kun porkkanat,sipuli ja selleri on pehmennyt, niin kaada sekaan valkoviini.

Anna kiehua kunnes viinistä on enää 1dl jäjellä ja kaada sekaan kanaliemi.

Anna kiehua ja liemen hieman keittyä kasaan.

Lisää sekaan potkakiekot,rosmariini oksa ja laakerinlehdet.

Hauduta pataa 150 asteisessa uunissa 3 tuntia.

Lisää lopuksi suolaa maun mukaan ja pippuria.

Lisää päälle persiljasilppua ja raastettua sitruunankuorta.

tarjoa esim.polentan tai risoton kanssa

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä