Maku

Oskarin leivät

30 min
0
0

Oskarin leivät

Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Uzi Varon
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gporsaan ulkofileetä (marinoitua)
  • 2 kplmunaa
  • 4 kplhiivaleipäviipaletta
  • 4 dlbearnaisekastiketta
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 2 dlkatkarapuja (pakaste)
  • 120 gparsaa (säilyke)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Paista possun ulkofileepihvit joko öljyssä tai margariinissa kypsiksi. Nosta pihvit lautaselle ja peitä alumiinifoliolla.

Riko munat laakean kulhoon ja vatkaa rakenne kevyesti rikki. Kasta leipäviipaleet munassa ja paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Valmista bearnaisekastike pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta tomaattisoseella. Nosta pihvit lämpimien leipien päälle ja lisää kastiketta.

Viimeistele leivät katkaravuilla ja säilykeparsalla. Tarjoa leipien kanssa raikasta salaattia.

Vinkki!

Lämmin, runsaasti päällystetty voileipä on mainio ruoka. Oskarin leipä on klassikko, mutta myös tähteeksi jääneet kinkku-, kala- tai broileripalat sopivat päällysteinä hyödynnettäviksi. Lämpimän leivän voit valmistaa myös uunissa. Kokoa kypsät toisiinsa sopivat raaka-aineet leivän päälle ja kuorruta uunissa muhennoksella tai juustoraasteella.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä