Maku

Oskarin kermasilakat

1 h 15 min
MU
GL
5
0


 

Tulosta
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (5 annosta)

  • 500 gsilakkafileitä
  • 100 gmaustesilliä
  • 1 dlsipulia (silputtuna)
  • 2 dlruokakermaa
  • 80 gtuoretta tilliä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Leikkaa matjessillistä pieniä paloja ja kääri jokaisen silakkafileen sisälle yksi sillinpala. Levitä sipulisilppu voideltuun uunivuokaan. Lado silakkarullat päälle. Kaada kermaa vuokaan niin paljon, että silakkafileet melkein peittyvät. Ripottele pinnalle tilliä. Paista vuokaa uunissa 160 asteessa noin tunnin ajan, kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin.

MITÄ PIDIT?
5