Maku

Oopperakellarin silakat

1 h 40 min
{
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
3.9
1
Julkaistu: 26.10.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gsilakoita

Marinadi

  • 2 kplkeltuaista
  • 1 dlkuohukermaa
  • 2 rkldijoninsinappia
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlsitruunapippuria (suolaton)

Leivitykseen

  • 3/4 dlkorppujauhoja

Paistamiseen

  • 3 rklvoita
Tulosta

Perkaa silakat: irrota pää ja sisälmykset. Huuhtele ja kuivaa. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Upota silakat seokseen. Anna kalojen maustua tunnin ajan jääkaapissa. Kääntele välillä. Valuta kalat ja pyöräytä korppujauhoissa. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa.

1 kommentti