Maku

Onko tässä uusi uunikalasuosikkisi? Kokeile juustoista rouskuhaukea!

1 h 5 min
GL
MU
0
0

Tee uunikala vaihteeksi maukkaasta hauesta ja kuorruta se haapa-, leppä- ja karvarouskuista valmistetulla sienikastikkeella. Rouskujen ominaismaku vaatii ehkä hiukan opettelua, mutta hyvä maustaminen auttaa.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4–5 annosta)

  • 700 grouskuja (esim. haapa-, karva- tai leppärouskuja)
  • 700 ghaukifileetä
  • 20 gvoita
  • ½–1 sipulia
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/2 tlchilihiutaleita
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 dlruokakermaa

Pinnalle

  • 2 dljuustoraastetta
  • 1/2 dlruohosipulia (hienonnettuna)

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN25 min
MITÄ PIDIT?
0