Maku

One pot -broileripata

{
Aktiivinen
Passiivinen
Arjen helppo kanapata syntyy kätevästi yhdessä padassa. One pot -padasta syntyy ihanan vähän tiskiä.
MA
MU
4.4
0
Julkaistu: 22.6.2017


Ainekset (4 annosta)

  • 300 gbroilerin fileesuikaleita
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 2 tlpunaista currytahnaa
  • 2 dlohrahelmiä (Torino)
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 400 gkookosmaitoa
  • 230 gsäilöttyjä kikherneitä (1 purkki)
  • 1 rklteriyakikastiketta
  • 1 tlsokeria
  • 1 tlkuivattua basilikaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Ota broileri huoneenlämpöön puoli tuntia aikaisemmin. Ruskista broilerisuikaleet (pinnoitetussa) kattilassa.

Lisää currytahna ja ohrahelmet. Kuullota niitä broilerin kanssa pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, kookosmaito, huuhdellut ja valutetut kikherneet, teriyaki ja mausteet.

Hauduta kannen alla ja keskilämmöllä broileri ja ohra kypsäksi, noin 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa hieman nestettä.

Tarkista one pot -broileripadan maku.

Kommentoi »