Maku

Omenasarvet – croissanttien kevyempi versio

1 h 40 min
GL
0
0

Rahka-voitaikinasta valmistuu perinteisiä croissantteja kevyemmät ja nopeammat leivonnaiset. Sarvet täytetään omena- ja aprikoosikuutioilla ja cashewpähkinöillä.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (24 kpl)

Taikina

  • 5 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 dltomusokeria
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 250 gvoita
  • 250 gmaitorahkaa

Täyte

  • 2omenaa (hapokas lajike)
  • 100 gkuivattuja aprikooseja
  • 2 dl (125 g)cashewpähkinöitä
  • 2 rklruokokidesokeria
  • 1 rklsitruunamehua
  • ½ tl jauhettua kardemummaa
  • ½ tl jauhettua inkivääriä

Voitelu ja pinnalle

  • 1muna
  • 1 rkltomusokeria

Tee näin

1 h 40 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 10 min
MITÄ PIDIT?
0