Omenaiset currysilakat

1 h 5 min
0
1

Omenaiset currysilakat

GL
MU
1
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 100 gpurjoa
  • 1 kplomenaa (raastettuna)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 tlcurrya
  • 2 dlruokakermaa
  • 500 gsilakkafileitä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN35 min
PASSIIVINEN30 min

Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo. Raasta omena.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää curry ja sekoittele hetki. Lisää purjoviipaleet ja hauduta muutama minuutti.
Kumoa joukkoon omenaraaste ja kerma. Kuumenna, ja anna kiehua silakoiden valmistelun ajan.
Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Suolaa ja pippuroi fileet.
Lusikoi jokaiselle fileelle purjo-omenaseosta. Taita fileet kalan muotoon ja nosta vuokaan vieri viereen vatsa ylöspäin.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Tarjoa omenaiset currysilakat perunasoseen ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä