Kotivinkki

Omenainen possupata

0
0

Omenainen possupata

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gviljapossun ulkofileetä
  • öljyä paistamiseen
  • 1½ dllihalientä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • 3hapokasta omenaa
  • 1 dlpuolukoita
  • 1rosmariinin oksa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Paloittele possunliha reilun peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi. Paista lihapalat kuumassa öljyssä pannulla. Paista lihoja, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

2. Lisää pannulle lihaliemi, hunaja, suola ja pippuri. Kypsennä noin 10 minuuttia.

3. Puhdista omenat siemenistä ja paloittele ne. Pane pannulle omenalohkot, puolukat ja rosmariini. Kypsennä 10 minuuttia.

4. Tarjoa omenaista possupataa keitettyjen perunoitten tai täysjyväriisin ja raikkaan salaatin kanssa.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä