Kotivinkki

Omenainen possupata

{
Aktiivinen
Passiivinen
0
0
Julkaistu: 1.11.2010


Ainekset (4 annosta)

  • 500 gviljapossun ulkofileetä
  • öljyä paistamiseen
  • 1½ dllihalientä
  • 1 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tlrouhittua mustapippuria
  • 3hapokasta omenaa
  • 1 dlpuolukoita
  • 1rosmariinin oksa
Tulosta

1. Paloittele possunliha reilun peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi. Paista lihapalat kuumassa öljyssä pannulla. Paista lihoja, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

2. Lisää pannulle lihaliemi, hunaja, suola ja pippuri. Kypsennä noin 10 minuuttia.

3. Puhdista omenat siemenistä ja paloittele ne. Pane pannulle omenalohkot, puolukat ja rosmariini. Kypsennä 10 minuuttia.

4. Tarjoa omenaista possupataa keitettyjen perunoitten tai täysjyväriisin ja raikkaan salaatin kanssa.  

Kommentoi »