Maku

Omenainen pasha – liköörillä terästetty herkku aikuiseen makuun

24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
24 h
Omenainen pasha maistuu pääsiäisenä. Pienillä muutoksilla voi makua muuttaa persiikkaiseksi tai sitruunaiseksi.
GL
0
1
Julkaistu: 1.4.2015


Ainekset (8 kpl)

  • 300 gmaitorahkaa
  • 100 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 2 dlkermaa
  • 1 tlaito vaniljarouhetta
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 2 rklmantelirouhetta
  • 1 kplomenaa (raastettuna)
  • 2 rklomenalikööriä
Tulosta
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa keskenään sokerit ja voi.
  2. Lisää seokseen rahka, sitruuna, mantelit, omena sekä likööri. Lopuksi yhdistä kermavaahto seokseen ja tarkista maku.
  3. Laita pashaseos valumaan pashamuottiin tai kahvin suodatinpussiin seuraavaan päivään asti.
  4. Koristele valmis pasha kirsikoilla, ananaskirsikoilla tai vaikka suklaamunilla.
MITÄ PIDIT?
0
1 kommentti