Maku

Omenainen pasha – liköörillä terästetty herkku aikuiseen makuun

24 h 15 min
GL
0
1

Omenainen pasha maistuu pääsiäisenä. Pienillä muutoksilla voi makua muuttaa persiikkaiseksi tai sitruunaiseksi.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (8 kpl)

  • 300 gmaitorahkaa
  • 100 gvoita
  • 1 dlsokeria
  • 2 dlkermaa
  • 1 tlaito vaniljarouhetta
  • 2 rklsitruunanmehua
  • 2 rklmantelirouhetta
  • 1 kplomenaa (raastettuna)
  • 2 rklomenalikööriä

Tee näin

24 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN24 h
  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa keskenään sokerit ja voi.
  2. Lisää seokseen rahka, sitruuna, mantelit, omena sekä likööri. Lopuksi yhdistä kermavaahto seokseen ja tarkista maku.
  3. Laita pashaseos valumaan pashamuottiin tai kahvin suodatinpussiin seuraavaan päivään asti.
  4. Koristele valmis pasha kirsikoilla, ananaskirsikoilla tai vaikka suklaamunilla.
MITÄ PIDIT?
0