Maku

Omenadonitsit – suloiset (ja todella vähärasvaiset) sydändonitsit paistuvat kätevästi uunissa

30 min
VE
5
0

Omenadonitsit saavat hurmaavan makunsa omppusoseesta ja siideristä sekä ripauksesta kanelia ja inkivääriä. Nämä helpot herkut katoavat hetkessä parempiin suihin.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (12 kpl)

  • 2 ½ dlvehnäjauhoja
  • 1 ½ tlleivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tlruokasoodaa
  • ½ tlkanelia
  • ¼ tlinkivääriä
  • ⅓ tlsuolaa
  • ¾ dl vaahterasiirappia
  • ½ dlomenasiideriä
  • ½ dlomenasosetta
  • 1 rklrypsiöljyä

Vuoan voiteluun

  • 1 rklrypsiöljyä

Kuorrutus

  • 3 dltomusokeria
  • ½ dlomenasiideriä
  • ¼ tlvihreää geeliväriä
  • 1 rklkoristerakeita

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min
MITÄ PIDIT?
5