Sekoita jauhot, kuivahiiva ja suola kulhossa. Lisää vesi ja öljy. Vaivaa käsin tai koneella ainakin 5 minuuttia, jotta saat taikinaan kunnon sitkon.
Kohota taikinaa lämpimässä noin tunnin ajan tai jääkaapissa pidempään.
Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja kauli pizzapohja ohueksi levyksi tai neljäksi pienemmäksi pizzaksi.
Levitä pekoniviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle. Paina pekoneiden päälle salvianlehtiä. Nosta pelti kylmään uuniin ja laita uuni päälle 225 asteeseen. Paista noin 15 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita.
Levitä ranskankerma pizzapohjalle ja ripottele päälle juustoraastetta.
Täytä pizza omenaviipaleilla. Paista uunin alatasolla 10–15 minuuttia, kunnes pohja on kauniin ruskea.
Nosta rapeat salviapekonit pizzan päälle ja viimeistele omena-pekonipizza rouhituilla pähkinöillä.