Teksti
Kuvat
Julkaistu: 14.9.2011

Omena-naurislisäke
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kplomenaa (hapanta, luomu)
- 3 kplnaurista
- 2 rklvoita
- 1/2 dlomenatäysmehua (luomu)
- 1 dlsitruunamelissaa (tai saksankirveliä)
Pese omenat ja kuori nauriit. Leikkaa omenat ja nauriit samankokoisiksi lohkoiksi. Poista omenoista siemenet. Paista nauriit voissa ja lisää sitten hieman luomuomenamehua pannulle. Lisää noin 10 minuutin kuluttua omenat. Viimeistele mieleisilläsi yrteillä, kun omenat ovat pehmenneet. Älä paista ylikypsäksi vaan jätä hieman rapeaksi siten, että lohkot pysyvät kokonaisina. Tarjoa omena-naurislisäkettä porsaanliha- ja riistaruokien kanssa.