Oluella säväytetty sipulikeitto

45 min
0
0

Oluella säväytetty sipulikeitto

KA
0
0
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplsipulia
  • 2 kplpunasipulia
  • 1/2 kplpurjoa
  • 2 rklmargariinia (rasvaa 60 %)
  • 10 dlkeskiolutta (esim. Marston’s Strong Pale Ale)
  • 1 1/2 kplkanaliemikuutiota
  • 3 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 4 kplpaahtoleipäviipaletta
  • 75 gjuustoa (raasteena)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi.

Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa purjo viipaleiksi.

Kuullota sipulit rasvassa kattilassa.

Lisää olut ja liemikuutio.

Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia.

Lisää persilja ja jaa sipulikeitto neljään uuninkestävään keittokulhoon.

Paahda leivät paahtimessa ja jaa ne joko kokonaisina tai pienempinä paloina keiton pinnalle. Ripottele päälle juustoraaste.

Kuorruta sipulikeittoa 220-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

Tarjoa oluella säväytettyä sipulikeittoa höyryävän kuumana.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä