Oliivi-pestopossu

35 min
3.5
0

Oliivi-pestopossu

GL
LA
MU
0
3.5
Teksti Sophia Imam
Kuvat Sami Repo
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 600 gporsaan sisäfileetä
  • 2 dlpestoa
  • 2 dlkivettömiä oliiveja
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Poista fileestä kalvot. Leikkaa lihan sivuun viilto keskelle koko pituudelta ja avaa filee auki levyksi.

Mausta liha pippurilla ja suolalla. Levitä lihalevyn päälle reilu desi pestokastiketta ja oliivit. Sulje filee rullaksi hammastikuilla tai sido puuvillalangalla. Mausta vielä pinnalta pippurilla ja suolalla.

Ruskistaoliivi-pestopossurulla kauttaaltaan paistinpannulla. Nosta ruskistettu filee uunivuokaan, levitä sisäfileen pintaan loppu pestokastike. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

•Kypsennä perunat vaihteeksi uunissa puolikkaina, leikkauspinta peltiä vasten.

MITÄ PIDIT?
3.5
Katso myös nämä