Kotivinkki

Oikaistu kinkku-makaronilaatikko

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
4.5
0
Julkaistu 9.3.2013


Reseptin ainekset (6 annosta)

  • 200–250 gpalvikinkkua
  • 1sipuli
  • 2valkosipulia
  • 1paprika
  • 1 rklöljyä
  • 5 dltavallista ”sarvi”-makaronia (raakana)
  • 150 gsinihomejuustoa tai fetan tapaista juustoa
  • 1 tltimjamia
  • mustapippuria
  • 3kananmunaa
  • 7 dlmaitoa
Tulosta

1. Suikaloi kinkku. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise paprika, poista siitä siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit ja paprikakuutiot tilkassa öljyä. 2. Yhdistä kulhossa kinkkusuikaleet, sipuli-paprikaseos ja raa’at makaronit. Murusta joukkoon juusto ja mausta timjamilla sekä pippurilla. Sekoita ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. 3. Sekoita muna-maito kulhossa ja kaada se vuokaan makaroni-seoksen päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.

Kommentoi »