Kuvat
Julkaistu 9.3.2013

Oikaistu kinkku-makaronilaatikko
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 200–250 gpalvikinkkua
- 1sipuli
- 2valkosipulia
- 1paprika
- 1 rklöljyä
- 5 dltavallista ”sarvi”-makaronia (raakana)
- 150 gsinihomejuustoa tai fetan tapaista juustoa
- 1 tltimjamia
- mustapippuria
- 3kananmunaa
- 7 dlmaitoa
1. Suikaloi kinkku. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise paprika, poista siitä siemenet ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipulit ja paprikakuutiot tilkassa öljyä. 2. Yhdistä kulhossa kinkkusuikaleet, sipuli-paprikaseos ja raa’at makaronit. Murusta joukkoon juusto ja mausta timjamilla sekä pippurilla. Sekoita ainekset ja kaada voideltuun uunivuokaan. 3. Sekoita muna-maito kulhossa ja kaada se vuokaan makaroni-seoksen päälle. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.