Maku

Ohratto

20 min
4.5
0

Ohratto

MU
0
4.5
Teksti Pekka Terävä
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 kplsalottisipulia
  • 1 rklvoita
  • 100 gohrasuurimoita
  • 5 dlkanalientä
  • 1 kplporkkanaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 2 rklruohosipulia

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori sipuli ja kuullota se voissa kattilassa.
Lisää siivilässä kylmällä vedellä huuhdeltu ohra ja noin puolet kanaliemestä. Sekoita koko ajan miedolla lämmöllä ja lisää nestettä vähitellen. Hauduta kypsäksi ja tarkista maku.
Kuori porkkana ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Lisää porkkanat ja suola ohraton joukkoon. Viimeistele ohratto hienonnetulla ruohosipulilla.
Tarkista ohraton maku. Tarjoa ohratto paistetun siikan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä