Maku

Ohra-pepperonisalaatti

35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
LA
MA
MU
3.8
3
Julkaistu: 17.6.2011


Ainekset (5 annosta)

  • 3 dlohrasuurimoita (Torino)
  • 10 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 100 gpepperonia (viipaloituna)
  • 1 kplkurkkua
  • 50 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 5 kplkesäsipulia
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 3 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1/2 dlsitruunamehua
Tulosta

Keitä ohrahelmet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä helmet kylmän, juoksevan veden alla. Paahda makkaraviipaleet pannulla rapeiksi ilman rasvaa. Anna jäähtyä. Halkaise kurkku, koverra siemenet lusikalla pois ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Silppua sipulit varsineen. Puolita kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki kasvikset, makkaraviipaleet, sitruunamehu ja tilkka aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ohrahelmien joukkoon. Kaada ohra-peppersonisalaatti kannelliseen tarjoiluastiaan. Koristele sipulinvarsilla.

3 kommenttia