Ohra-pepperonisalaatti

35 min
3.8
3

Ohra-pepperonisalaatti

LA
MA
MU
3
3.8
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 3 dlohrasuurimoita (Torino)
  • 10 dlvettä
  • 1 tlsuolaa
  • 100 gpepperonia (viipaloituna)
  • 1 kplkurkkua
  • 50 gaurinkokuivattua tomaattia
  • 5 kplkesäsipulia
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 3 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1/2 dlsitruunamehua

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN15 min

Keitä ohrahelmet suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä helmet kylmän, juoksevan veden alla.
Paahda makkaraviipaleet pannulla rapeiksi ilman rasvaa. Anna jäähtyä.
Halkaise kurkku, koverra siemenet lusikalla pois ja leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Silppua sipulit varsineen. Puolita kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki kasvikset, makkaraviipaleet, sitruunamehu ja tilkka aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ohrahelmien joukkoon.
Kaada ohra-peppersonisalaatti kannelliseen tarjoiluastiaan. Koristele sipulinvarsilla.

MITÄ PIDIT?
3.8
Katso myös nämä