Maku

Nyhtöpossu kesärullat

24 h 45 min
0
0

Nyhtöpossu kesärullat

Herkulliset kesärullat nyhtöpossutäytteellä!
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (18 kpl)

  • 500 gylikypsää kassleria aasialaisittain (linkki reseptiin valmistusohjeessa)
  • 18 kplriisipaperia
  • 250 griisivermicelli (ohuita riisinuudeleita)
  • 70 gMimis special mix versoseosta (sisältää mm. japaninsinappia, sareptansinappia, mizunaa)
  • 3 kplporkkanoita
  • ½ kplkurkku
  • 1 kplpaprika
  • 4 kplkevätsipulia silputtuna
  • 1 kpltuoretta korianteria (ruukku)
  • sriracha kastiketta

Mirini dippikastike

  • ½ kplpunainen chili hienonnettuna
  • 1 rkltuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • ½ dlmiriniä
  • ½ dlsoijaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 dlvettä

Tarjoiluun

  • 2 kpllimeä lohkottuna

Tee näin

24 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN24 h

Valmista ylikypsä kassler ohjeen mukaan ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Valmista mirini dippikastike. Mittaa kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua muutaman minuutin, kunnes sokeri on sulanut joukkoon. Anna jäähtyä ja mausta hetki ennen tarjoilua. Jaa dippikastike jokaiselle syöjälle omaan dippikulhoon.

Keitä riisivermicelli pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja huuhtele heti kylmällä vedellä. Kuori porkkanat ja leikkaa tikuiksi. Leikkaa kurkku ja paprika tikuiksi. Huuhtele versosalaatti ja korianteri. Asettele kaikki kasvikset tarjoilulautaselle.

Liota riisipaperia kädenlämpöisessä vedessä kunnes se on pehmennyt. Nosta riisipaperi lautaselle ja täytä haluamillasi täytteillä. Lisää muutama tippa sriracha -kastiketta halutessasi hiukan potkua rulliin. Kääräise rullalle. Dippaa ja herkuttele.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä