Maku

Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruohosipulikastike

0
0

Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruohosipulikastike

Täytä leivät nyhtökauralla ja cheddarjuustolla. Paahda leipiä uunissa kunnes juusto on ihanan sulavaa ja nosta päälle paistettu kananmuna. Tarjoile ruohosipulikastikkeen kanssa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 250 gnyhtökauraa
  • 100 gcheddarjuustoa
  • 4 kplleipäviipaleita
  • 2 rklvoita
  • 4 kplkananmunia

Kastike

  • 2 dlcreme fraichea
  • 2 rklruohosipulia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuumenna pannulla nokare voita tai loraus öljyä. Paista nyhtökauraa pannulla muutama minuutti. Raasta cheddarjuusto. 

Voitele leipäviipaleet molemmilta puolilta kevyesti voilla. Paista leipiin molemmin puolin pannulla kullanruskea pinta.

Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille. Kasaa leipien päälle nyhtökauraa ja juustoraastetta. Paista 200 asteeessa uunin keskitasolla 5 minuuttia kunnes juusto on sulan valuvaa.

Valmista kastike. Hienonna ruohosipuli hienoksi. Sekoita creme fraicheen.

Paista kananmunat pannulla. Nosta paistetut kananmunat leipien päälle. Tarjoile heti ruohosipulikastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä