0(0)
Nyhtökaura-aamiaisleivät ja ruohosipulikastike
Täytä leivät nyhtökauralla ja cheddarjuustolla. Paahda leipiä uunissa kunnes juusto on ihanan sulavaa ja nosta päälle paistettu kananmuna. Tarjoile ruohosipulikastikkeen kanssa!
25.11.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
250 gnyhtökauraa
100 gcheddarjuustoa
4 kplleipäviipaleita
2 rklvoita
4 kplkananmunia
Kastike
2 dlcreme fraichea
2 rklruohosipulia

Kuumenna pannulla nokare voita tai loraus öljyä. Paista nyhtökauraa pannulla muutama minuutti. Raasta cheddarjuusto. 

Voitele leipäviipaleet molemmilta puolilta kevyesti voilla. Paista leipiin molemmin puolin pannulla kullanruskea pinta.

Nosta leivät leivinpaperin päälle uunipellille. Kasaa leipien päälle nyhtökauraa ja juustoraastetta. Paista 200 asteeessa uunin keskitasolla 5 minuuttia kunnes juusto on sulan valuvaa.

Valmista kastike. Hienonna ruohosipuli hienoksi. Sekoita creme fraicheen.

Paista kananmunat pannulla. Nosta paistetut kananmunat leipien päälle. Tarjoile heti ruohosipulikastikkeen kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.