Kotivinkki

Nyhtökanaviillokki – aika rakastua (uudelleen) kouluaikojen klassikkoon

15 min
0
0

Nyhtökanaviillokki – aika rakastua (uudelleen) kouluaikojen klassikkoon

Nyhtökanaviillokki on pikaversio tutusta kanaruoasta. Tämä toimii loistavasti arkena, kun ruoka pitää saada pöytään nopeasti.
Teksti Suvi Rüster
Kuvat Pia Inberg
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 3 grillattua broilerin koipireittä
  • 2 dl vettä
  • 2 dl ruokakermaa
  • 1 k kanaliemikuutio
  • 2 tl curryjauhetta
  • ripaus valkopippuria
  • 2 rkl vettä + 1 rkl vehnäjauhoja

Lisäksi

  • mustaherukkahilloa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

1. Irrottele broilerin koipireisistä lihat luista ja revi sopivan kokoisiksi suupaloiksi.

2. Mittaa paistokasariin vesi ja ruokakerma. Kiehauta. Lisää joukkoon kanaliemikuutio, curryjauhe ja ripaus valkopippuria. Sekoita vesitilkan joukkoon vehnäjauhot ja kaada kastikkeen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoitellen. Anna kiehahtaa. Lisää kastikkeen joukkoon nyhdettyä broileria. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.

3. Tarjoile nyhtökanaviillokki mustaherukkahillon, täysjyväriisin ja salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä