Jos käytät aiemmin valmistettua lihaa, voit hypätä tämän kohdan yli. Jos valmistat lihan keittoa varten nyt, paista se öljyssä pannulla ja mausta chilikastikkeella (esim. sriracha).
Silppua tuore inkivääri, valkosipuli, punasipuli, lehtikaali ja varsiselleri.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle ja lisää öljy.
Lisää inkivääri, valkosipuli, punasipuli, varsiselleri ja lehtikaali pannulle. Kääntele ja varo ettei valkosipuli tai inkivääri pala.
Paista muutama minuutti.
Kaada isoon kattilaan 2 litraa vettä ja lisää luomukasvisliemikuutiot ja kaffirlimen lehdet. Kiehauta.
Lisää kasvikset paistinpannulta kattilaan.
Lisää liha kattilaan.
Lisää limen mehu ja kalakastike.
Lisää nuudelit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Maista keittoa ja mausta lisää jos tarve.
Annostele keitto kulhoihin ja lisää koristeet.
Suikaloi porkkana, silppua kevätsipuli ja korianteri sekä ananas.
Koristele keitto ja mausta vielä tarvittaessa pöydässä kalakastikkeella ja limemehulla.