Nuudeli-kanapullakeitto (Bakso ayam)
laktoositon
maidoton
munaton
30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen

Reseptin ainekset 2 annosta
1 dltuoretta korianteria
2 kplvalkosipulinkynttä
15 gtuoretta inkivääriä
250 gbroilerin jauhelihaa
2 dlmakeaa chilikastiketta
2 rklrypsiöljyä
1 kplkanaliemikuutiota
7 dlvettä
250 gvehnänuudeleita
Silppua korianterin lehdet. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuori inkivääri ja raasta hienoksi. Sekoita jauheliha, korianteri, valkosipuli, inkivääri ja 1 rkl sweet chili -kastiketta.
Kuumenna rypsiöljy pannulla, muotoile kahdella ruokalusikalla jauhelihaseoksesta pallukoita, ruskista ne öljyssä. Kääntele ja paista kanapullia, kunnes pinta on kauttaaltaan kuparinruskea ja pullat täysin kypsiä.
Liuota liemikuutio kiehuvaan veteen ja keitä siinä nuudelit, noin 2 minuuttia, tarkista keittoaika pakkauksesta. Nosta kanajauhelihapullat nuudelin päälle, kaada sekaan loput sweet chili -kastikkeesta ja tarjoa nuudeli-kanapullakeitto saman tien.