Maku

Nuudeli-kanapullakeitto (Bakso ayam)

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
LA
MA
MU
3.3
0
Julkaistu: 18.7.2005


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 1 dltuoretta korianteria
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 15 gtuoretta inkivääriä
  • 250 gbroilerin jauhelihaa
  • 2 dlmakeaa chilikastiketta
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 kplkanaliemikuutiota
  • 7 dlvettä
  • 250 gvehnänuudeleita
Tulosta

Silppua korianterin lehdet. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Kuori inkivääri ja raasta hienoksi. Sekoita jauheliha, korianteri, valkosipuli, inkivääri ja 1 rkl sweet chili -kastiketta.

Kuumenna rypsiöljy pannulla, muotoile kahdella ruokalusikalla jauhelihaseoksesta pallukoita, ruskista ne öljyssä. Kääntele ja paista kanapullia, kunnes pinta on kauttaaltaan kuparinruskea ja pullat täysin kypsiä.

Liuota liemikuutio kiehuvaan veteen ja keitä siinä nuudelit, noin 2 minuuttia, tarkista keittoaika pakkauksesta. Nosta kanajauhelihapullat nuudelin päälle, kaada sekaan loput sweet chili -kastikkeesta ja tarjoa nuudeli-kanapullakeitto saman tien.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »